Logo

Χειροπέδες σε 22χρονο που επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρή [βίντεο]



 
 

Ένας 22χρονος ο οποίος,ακολούθησε κοπέλα, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, και φέρεται ότι επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά, συνελήφθη  το απόγευμα της Πέμπτης. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και η σύλληψη του νεαρού πραγματοποιήθηκε  από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή, ο 22χρονος την ακολούθησε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία της, λίγο μετά την είσοδό της.

Μάλιστα η κοπέλα υποστήριξε ότι ο νεαρός την ακολουθούσε έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα.

Το πρόσωπο του 22χρονου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία κατόρθωσε να τον ταυτοποιήσει μέσα σε λίγες ώρες και να τον συλλάβει με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εμπλέκεται σε άλλες τρεις επιθέσεις

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 22χρονος εμπλέκεται σε άλλες τρεις σεξουαλικές επιθέσεις..

Ο νεαρός φέρεται, συγκεκριμένα, πως με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 22χρονος εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής και το σπίτι του ήταν κοντά στις δύο κοπέλες από τη Νέα Σμύρνη. Τα τρία κορίτσια κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και τον αναγνώρισαν ενώ τα εγκληματολογικά εργαστήρια ταυτοποίησαν και το αποτύπωμα του στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας όπου έγινε η τελευταία επίθεση.

Σημειώνεται, ότι ο  22χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά