Logo

Με 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά



 
 

Χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των ληστών που δολοφόνησαν την 20χρονη τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επικήρυξη των δραστών φέρει τις υπογραφές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως τονίζει, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία, θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Τι κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος που είναι πιλότος ελικοπτέρων, οι δύο δράστες ήταν πολύ ψηλοί, ενώ ο τρίτος πιο κοντός και φαίνεται να ήταν εκείνος που είχε τον ρόλο του "καθοδηγητή" και έδινε τις εντολές. Οι δράστες τον υποχρέωσαν να ανέβει στη σοφίτα, όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, όπου κοιμόταν η 20χρονη Καρολάιν και το 11 μηνών βρέφος. Οι κακοποιοί ξύπνησαν τη γυναίκα και μάλιστα ο ένας από αυτούς απείλησε τον 32χρονο με όπλο, ενώ προειδοποίησε ότι θα σκοτώσει το μωρό σε περίπτωση που δεν τους αποκαλύψουν που βρίσκονται κρυμμένα τα χρήματα και τα χρυσαφικά. Ο 32χρονος τους είπε ότι είχε περίπου 10.000 ευρώ μέσα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι - μια monopoly - στο ημιυπόγειο της μεζονέτας. Ο ένας από τους δράστες κατέβηκε, τα βρήκε και ανέβηκε ξανά στη σοφίτα στον τρίτο όροφο. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει, καλώντας σε βοήθεια, και τότε ο ένας κακοποιός - ο πιο κοντός - την έπιασε από τον λαιμό, την έριξε στο κρεβάτι, την έδεσε με σχοινιά πισθάγκωνα και στη συνέχεια - όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί γιατί ο 32χρονος δεν θυμάται άλλες λεπτομέρειες - την στραγγάλισε με την μπλούζα της. Δίπλα της βρέθηκε και ένα μαξιλάρι, που αρχικά θεωρήθηκε ότι την έπνιξαν με αυτό. Η 20χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς νεκρή, πεσμένη, μπρούμυτα, στο κρεβάτι.

Οι δράστες, όπως είπε ο 32χρονος, τον υποχρέωσαν να καθίσει στο κρεβάτι, όπου του έδεσαν με σχοινιά τα χέρια και τα πόδια και του φίμωσαν το στόμα και τα μάτια με μονωτική ταινία. Οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι περίπου 1,5 ώρα, σαρώνοντας το σπίτι για τιμαλφή και περισσότερα χρήματα.

Ο 32χρονος κατάφερε με τη μύτη του να ενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο και να ειδοποιήσει την αστυνομία πιστεύοντας ότι η γυναίκα του απλά είχε λιποθυμήσει.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά