Logo

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Προσαγωγή υπόπτου ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα [βίντεο]



 
 

Εξελίξεις υπάρχουν στην αστυνομική έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου, με θύμα την 20χρονη Κάρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Όπως μετέδωσε η  ΕΡΤ1, έχει προσαχθεί ύποπτος για τη ληστεία και τη δολοφονία.

Όπω λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για Γεωργιανό, ο οποίος εντοπίστηκε στην Έβρο ενώ προσπαθούσε  να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.

Ο εν λόγω Γεωργιανός φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία ληστών, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες είχε διαπράξει ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι. Επρόκειτο για μία ληστεία που διαπράχθηεκ με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς οι δράστες επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά.

Τα χαρακτηριστικά του Γεωργιανού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προσομοιάζουν με την περιγραφή που έχει δώσει στις αρχές για έναν εκ των δραστών ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 36χρονο κακοποιό που ταιριάζει με την περιγραφή του επονομαζόμενου «κοντού».

 Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ1, η σύλληψή του έγινε πριν από δύο - τρεις ημέρες και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στην περιοχή για να προσαγάγουν τον Γεωργιανό στην Ασφάλεια, στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Την ίδια ώρα η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως πάνω από 100 πολίτες έχουν τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια για να δώσουν πληροφορίες όχι γιατί προσβλέπουν στην αμοιβή από την επικήρυξη των 300.000 ευρώ, αλλά επειδή έχουν συγκλονιστεί από το συμβάν και θέλουν να βοηθήσουν. Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ ταυτόχρονα αξιολογούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά