Logo

Φωκίδα: Συνελήφθη πατέρας που κακοποιούσε τα παιδιά του και βίαζε κατ’ εξακολούθηση την κόρη του



 
 

Χειροπέδες πέρασαν οι διωκτικές αρχές σε 42χρονο, ο οποίος φέρεται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του και ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη μία κόρη του πριν καλά καλά εκείνη συμπληρώσει τα 14 της χρόνια.

Η φρίκη που βίωναν τα παιδιά του 42χρονου αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα όταν τα ίδια προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του πατέρα τους  στο Α.Τ. Ευπαλίου.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε και τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Έτσι, ο 42χρονος συνελήφθη, αρχικά με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και παρέμενε κρατούμενος  μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων, οι οποίες, τελικά,  επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες  των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης!

Κατόπιν του αποτελέσματος των ιατροδικαστικών εξετάσεων ο ανακριτής εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης κατά του 42χρονου καθώς προέκυψαν οι  κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, ενώ τη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για τις φυλακές. 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2021 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά