Logo

Θεσσαλονίκη: Δύο ανήλικοι ομολόγησαν ότι επιτέθηκαν στον 15χρονο: στον Εύοσμο - «Μας κοιτούσε περίεργα», είπαν [φωτο]



 
 

Δύο ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης σε 15χρονο το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρική πλατεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε το Open, το βράδυ της Δευτέρας άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δύο ανήλικους, 16 και 17 ετών ελληνικής καταγωγής.

Αμφότεροι ομολόγησαν ότι ήταν ανάμεσα στους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 15χρονου.

Όπως υποστήριξαν οι δύο ανήλικοι δεν χτύπησαν τον 15χρονο  για να του πάρουν το κινητό, αλλά γιατί θεώρησαν ότι τους φωτογράφιζε μ' αυτό, ενώ ισχυρίστηκαν ότι τους «κοιτούσε περίεργα»!

Σημειώνεται ότι επειδή οι προσαγωγές έγιναν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, πρόκειται για ταυτοποίηση και όχι για συλλήψεις ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα πέντε άτομα. Ωστόσο, όπως φέρεται να ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι, αυτοί που χτύπησαν το παιδί, το οποίο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον θα παραμείνει κλινήρης για 10 μέρες στο σπίτι , ήταν τρεις.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μετά τη  δημοσιοποίηση του περιστατικού από τη μητέρα του 15χρονου, τα στόματα ανοίγουν, με πολλούς γονείς να καταγγέλλουν στις αστυνομικές αρχές ανάλογες επιθέσεις στα δικά τους παιδιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά