Logo

Πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής: Συνελήφθη μελισσοκόμος για εμπρησμό [φωτο]



 
 

Η προσαγωγή ενός 64χρονου Αλβανού μελισσοκόμου μετατράπηκε σε  σύλληψη , από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σχετικά με  την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρουν ότι ο συλληφθείς, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού, έχει μελίσσια στον λόφο πάνω από το νεκροταφείο της Σταμάτας, απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν προσαχθεί άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr,   ο Βασίλης Κλεφτάκης, Πρόεδρος της κοινότητας Ροδόπολης, μιλώντας την Τρίτη στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως έχουν υποστεί ζημιές περίπου 20 σπίτια, ενώ κάηκαν πολλά αυτοκίνητα.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, είπε πως η κατάσταση το απόγευμα είναι λίγο καλύτερη από τις προηγούμενες ώρες, αλλά υπάρχουν αναζωπυρώσεις που δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως απέδωσε η τεράστια κινητοποίηση των Αρχών και η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων. Επεσήμανε πως τις επόμενες ώρες θα γίνει αποτίμηση των καταστροφών και θα κριθεί εάν θα επιτραπεί σε κατοίκους να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά