Logo

Συνελήφθη 38χρονος για μαφιόζικη επίθεση στη Χαλκιδική



 
 

Αστυνομικοί του Τμηματος Ασφάλειας Πολυγύρου προχώρησαν, , το  απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του δήμου Σιθωνίας στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα 

Ο 38χρονος είναι από τους έξι δράστες που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Νικήτη της Χαλκιδικής, αφού ακινητοποίησαν το όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος, προσεγγίζοντάς το με άλλο όχημα, τον τραυμάτισαν με τα χέρια και τα πόδια τους αλλά και εκτοξεύοντας του πέτρες.

'Όπως αναφέρει το thestival.gr,  ταυτόχρονα ένας από τους δράστες πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του με πυροβόλο όπλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας:

“Η άμεση κινητοποίηση και η αποτελεσματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα που έγινε προχθές (26 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω μαζί με ομάδα αποτελούμενη από άλλους 5 συνεργούς του, αφού ακινητοποίησαν το όχημα που οδηγούσε ο ημεδαπός, προσεγγίζοντάς το με άλλο όχημα, τον τραυμάτισαν με τα χέρια και τα πόδια τους αλλά και εκτοξεύοντας του πέτρες. Ταυτόχρονα, ένας από αυτούς πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του με πυροβόλο όπλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγαν με το ανωτέρω όχημα.

Χθες (27 Ιουλίου 2021) το απόγευμα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ο ανωτέρω ημεδαπός και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Επιπλέον, από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά