Logo

Στον εισαγγελέα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε νυκτερινό κέντρο στο Περιστέρι



 
 

Εξιχνιάστηκε από τις διωκτικές αρχές απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου σε νυκτερινό κέντρο στο Περιστέρι. 

Ως δράστης συνελήφθη 28χρονος Ιρακινός, ιδιοκτήτης, επίσης, καταστήματος. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος είδε την πρώην  σερβιτόρα του να μπαίνει στο νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου διασκέδαζε με την παρέα του.

Στη θέα της ο νεαρός έγινε έξαλλος. Είχε έντονη λογομαχία μαζί της και κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν. 

Όπως κατέθεσαν θαμώνες στους αστυνομικούς ο 28χρονος έπιασε την κοπέλα από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα.  Τότε ο φίλος της νεαρής αντέδρασε με αποτέλεσμα ο 28χρονος να τραβήξει ένα όπλο και να τον πυροβολήσει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, «ο δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο δύο άτομα, ενώ επιπλέον τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε».

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να τους περιθάλψουν οι γιατροί.  

Αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν την διερεύνηση της  υπόθεσης και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τον δράστη.

«Στην συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά