Logo

Οι.... Ταλιμπάν της Καλαμάτας: Συνελήφθησαν 13 Μουσουλμάνοι Ευρωπαίοι πολίτες στον Μελιγαλά [φωτο]



 
 

Η προσαγωγή 13 Γερμανών και Γάλλων Μουσουλμάνων. οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκαν να περιηγούνται ομαδικά στην Καλαμάτα φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές, εξελίχθηκε σε ένα... κατασκοπευτικό θρίλερ. 

Όπως μεταδίδει το eleftheriaoline.gr,  οι 13 προσήχθησαν το πρωί της Τετάρτης ώστε να ελεγχθούν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και αφού δεν προέκυψε τίποτα ύποπτο σε βάρος τους και διακριβώθηκε πως πρόκειται για Ευρωπαίους πολίτες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στην πορεία της μέρας, και αφού ξεκίνησαν πεζή να κινούνται κατά μήκος της παλιάς εθνικής για Αθήνα, από την Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας επιβλήθηκε σε βάρος τους το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, οπότε το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν κοντά στο Μελιγαλά από τις αστυνομικές αρχές.

Persona non grata...

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς της Αστυνομίας κρατούνται και οι 13, ώστε να κινηθεί η προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία και να απελαθούν στη Γερμανία και στη Γαλλία ως ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, πως οι 13  μπήκαν νόμιμα στη χώρα και δεν τίθεται ζήτημα ως προς την νομιμότητα και την εγκυρότητα των ταξιδιωτικών τους εγγράφων ενώ από το νόμο έχουν ως Ευρωπαίοι πολίτες το δικαίωμα να προσφύγουν νομικά κατά της απόφασης απέλασής τους.

Το eleftheriaonline.gr,  σημειώνει ότι αίσθηση προκαλεί το κύμα ισλαμοφοβίας στα social media από χρήστες, οι οποίοι ανέβασαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μιλώντας μέχρι και για... Ταλιμπάν στην Καλαμάτα. Οι πιο ακραίοι μάλιστα συνέδεσαν την παρουσία τους στην πόλη ΄με. μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Αφγανών προσφύγων. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά