Logo

Θεσσαλονίκη: 23χρονος εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή και την απειλούσε με ροζ βίντεο



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου εντόπισαν και συνέλαβαν 23χρονο  στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης από τον σύντροφό της, απειλής διαρροής βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφανιζόταν σε προσωπικές τους στιγμές, πορνογραφίας ανηλίκων, απλής σωματικής βλάβης και απειλής σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν η ανήλικη – που κατά πληροφορίες είναι κάτω των 15 ετών – συνήψε σχέση με τον νεαρό κατηγορούμενο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Ιούλιου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής ροζ βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επίσης, ο 23χρονος, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της ανήλικης συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην ανήλικη απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά