Logo

Ζάκυνθος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη [φωτο]



 
 

Στην εισαγγελία Ζακύνθου διαβιβάστηκε η δικογραφία για την δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη, που έγινε στην πόλη της Ζακύνθου στις 7 Μαΐου.

Από τις έρευνες που έκανε και το υλικό, που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε η εμπλοκή ως φυσικών αυτουργών ενός Έλληνα-έγκλειστου σε φυλακή και ενός άγνωστου δράστη, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον τέσσερα άτομα, από τα οποία τα δύο είναι έγκλειστα σε καταστήματα κράτησης.

Σε βάρος πέντε ατόμων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και ενός άγνωστου δράστη, κατά περίπτωση για συμμορία, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπρησμό, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία, κλοπή και νομοθεσία περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Ιουνίου 2021 είχε εξιχνιαστεί η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της 37χρονης συζύγου του 54χρονου, καθώς και η τότε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, στις 9 Ιουνίου 2020 στη Λιθακιά Ζακύνθου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά