Logo

Καθηγητής σε γυμνάσιο του Μοσχάτου συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας



 
 

Το Τμήμα Ανηλίκων προχώρησε στη σύλληψη ενός 45χρονου εκπαιδευτικού, μετά από καταγγελία μαθήτριας σε γυμνάσιο του Μοσχάτου  για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο καθηγητής, η σύλληψη του οποίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, ότι έκανε άσεμνες προτάσεις σε 12χρονη μαθήτρια που είχε μείνει τελευταία στην τάξη και μάζευε τα πράγματά της. 

Η καταγγελία 

Συγκεκριμένα, φέρεται να πλησίασε το  κορίτσι από πίσω και του είπε “έλα να σου κάνω μασάζ” και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη. Ακολούθως της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο.

Η μαθήτρια πήγε σε κατάσταση σοκ στον διευθυντή της σχολικής μονάδας και περιέγραψε τι είχε συμβεί.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποιήθηκαν και έκαναν καταγγελία για το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ .

Όπως έγινε γνωστό την ίδια ημέρα εκπρόσωπος του  15μελούς του σχολείου είχε κάνει καταγγελία στον διευθυντή του γυμνασίου για άλλες μαθήτριες που είχαν δεχθεί παρενόχληση με σεξιστικά σχόλια από τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.

Τέσσερις οι καταγγελίες σε βάρος του εκπαιδευτικού

Επίσης, ο εν λόγω καθηγητής φέρεται ότι υπέβαλε αιτήματα φιλίας στις ανήλικες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

Ο καθηγητής είναι αντιμέτωπος με την καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει σε βάρος του  περισσότερες από τέσσερις καταγγελίες,

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά