Logo

Γαλλία: Σύλληψη καταζητούμενου για δολοφονία 31χρονου στην Πεύκη



 
 

Στα χέρια των γαλλικών Αρχών βρίσκεται ο καταζητούμενος για τη ληστεία μετά φόνου, που είχε γίνει στην Πεύκη, το 2010. Δύο δράστες είχαν εισβάλει στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε ένας 31χρονος Σύρος μαζί με την έγκυο, τότε, σύζυγό του. Οι αδίστακτοι ληστές δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η γυναίκα του υπέστη σοκ.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής. Οι ελληνικές Αρχές είχαν καταφέρει και είχαν συλλάβει τον έναν από τους δύο δράστες. Ο 24χρονος αλβανικής καταγωγής είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στην Καρδίτσα, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία. Ωστόσο, ο συνεργός του είχε εξαφανιστεί.

Ένδεκα χρόνια έπειτα από το στυγερό έγκλημα, ο δεύτερος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Γαλλία, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Ο Ντόντα Μπαφτιάρ, επίσης αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στην περιοχή Ιλζάκ στη Βορειοανατολική Γαλλία για κάποιο άλλο αδίκημα, ωστόσο, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί μετά τη δολοφονία στην Πεύκη. Για τις εξελίξεις ενημερώθηκαν και οι ελληνικές Αρχές.

Η δολοφονία στην Πεύκη που σόκαρε

Η δολοφονία είχε γίνει στις 16 Μαΐου 2010. Δύο δράστες είχαν εισβάλει από την μπαλκονόπορτα στο σπίτι όπου διέμενε ο 31χρονος μαζί με την έγκυο σύζυγό του. Ο ένας ακινητοποίησε τον άνδρα με την απειλή όπλου και ο δεύτερος απείλησε την έγκυο γυναίκα με ένα μαχαίρι, προκειμένου να τους υποδείξει πού είχαν κρυμμένα χρήματα.

Η γυναίκα υπέστη σοκ, με αποτέλεσμα ο 31χρονος σύζυγός της να αντιδράσει και ο ληστής να τον πυροβολήσει στο κεφάλι. Ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ενώ η γυναίκα του είχε μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο μαιευτήριο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2021 από directNEWS.gr πηγή: enikos.gr


Τελευταία Αστυνομικά