Logo

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό της 8χρονης σε παιδική χαρά [βίντεο+φωτο]



 
 

Δικογραφία σχηματίστηκε για τον τραυματισμό 8χρονης σε παιδική χαρά της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και με εντολή εισαγγελέα θα διερευνηθεί εάν τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει υπουργική απόφαση για τη συντήρηση των παιδικών χαρών και την πρόληψη ελέγχων. Επίσης ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να προσκομιστεί το πιστοποιητικό καταλληλότητας από την κατασκευάστρια εταιρεία της παιδικής χαράς και να συμπεριληφθούν στη δικογραφία η έκθεση αυτοψίας και η ιατροδικαστική έρευνα της 8χρονης..

Μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της 8χρονης εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και κρατείται ο προϊστάμενος του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο 62χρονος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

Η 8χρονη ακρωτηριάστηκε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού της την ώρα που έκανε τσουλήθρα και υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο πατέρας της δήλωσε μεταξύ άλλων για το περιστατικό:

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της, κάποιοι όμως πρέπει να τιμωρηθούν για αυτά που έγιναν, Ο τραυματισμός του παιδιού οφείλεται σε μία κακοτεχνία της τσουλήθρας, με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους».

Ο 62χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά