Logo

Μονεμβάσια: Σκόρπισε το θάνατο με το όχημά του – Δύο νεκροί, συνελήφθη ο οδηγός [βίντεο]



 
 

Σε κατάσταση σoκ είναι η κοινωνία της Μονεμβασιάς από το τροχαίο δυστύχημα  που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ι.Χ αυτοκίνητο σκόρπισε το θάνατο, όταν με οδηγό έναν 52χρονο, κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαίου, συγκρούστηκε με πρόθεση μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Η μοτοσικλέτα με τους δύο επιβαίνοντες, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr,  από  τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά. Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, δεν τα κατάφερε όμως και κατέληξε.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο  οδηγός του φορτηγού οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη έχει αναλάβει το Α.Τ. Μολάων σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Οι δύο άνδρες που βρήκαν φρικτό θάνατο, είναι ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμελλος.

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπου είχε τραγουδήσει το «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά