Logo

Πτολεμαΐδα: Δύο συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα, κατοχή ναρκωτικών και όπλων



 
 

Αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα έναν άνδρα και μία γυναίκα για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, περί όπλων και για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα οι  αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο, με οδηγό 67χρονο και συνοδηγό 56χρονη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1.920 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολογίας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 67χρονου στην πόλη της Πτολεμαΐδας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 320 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολογίας

Σε δύο οικίες της 56χρονης βρέθηκαν άλλα 1.520 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολογίας, 579 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 27 κιλών και 190 γραμμαρίων, 43 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο σπρέι πιπεριού που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 3.760 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και 27 κιλά και 190 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, τα οποία και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας.

Σημειώνεται ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά