Logo

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη και αναζητείται η πρώην σύντροφός του μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις



 
 

Σε διαμάχη βρίσκεται ο Θέμης Αδαμαντίδης με την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η διένεξη έλαβε και δικαστική διάσταση, καθώς υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις. 

Στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη ο τραγουδιστής, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί η πρώην σύντροφός του.

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα Παρασκευή η Βαρβάρα Κίρκη υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου  μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίον του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος συνελήφθη στους Αμπελοκήπους έξω από χαρτοπεκτική λέσχη

Στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αλίμου, όπου και κρατείται. 

Από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορεί την πρώην συντροφό του για εκβιασμό και υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα μήνυση σε βάρος της για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση,  αυτοδικία και κλοπή. 

Για την υπόθεση το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον κ. Αδαμαντίδη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί»

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2022 από directNEWS.g


Τελευταία Αστυνομικά