Logo

Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και τραυματίες σε Κάτω Πατήσια και Αγ. Αναργύρους [βίντεο]



 
 

Θρίλερ εκτυλίχθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στην Αθήνα όταν ένοπλος που επέβαινε σε όχημα διαπληκτίστηκε στα Κάτω Πατήσια με επιβάτες άλλου οχήματος και άρχισε τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του. Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε στους Αγίους Αναργύρους, έκανε ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο και τελικά έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυρών με δύο αστυνομικούς οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Αρχικά, στα Κάτω Πατήσια έπειτα από μικροτροχαίο ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, ο ένας οδηγός βγήκε από αυτοκίνητο με όπλο στο χέρι, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον άλλο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και τελικά κατέληξε, έπειτα από λίγες ώρες.

Ο συνοδηγός του οδηγού, βγήκε από το αμάξι σοκαρισμένος και άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει αμάξι και να τραυματιστεί. 

Ο δράστης έφυγε με κλεμμένο αμάξι, σύμφωνα με τις πληροφορίες και κινήθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους όπου στη Λεωφόρο Δημοκρατίας έκανε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που τον εντόπισαν και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο δράστης και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί έχει μεταβεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ήταν Ρομά και προσπάθησε μετά την ληστεία να διαφύγει προς κοντινό καταυλισμό.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο νεκροί που είναι αλβανικής καταγωγής ανήκαν σε συμμορίες που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά