Logo

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμά τους στη Νεάπολη



 
 

Ένα νέο έγκλημα συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη με θύμα αυτή τη φορά μία ηλικιωμένη γυναίκα και με δράστη τον 50χρονο γιο της.

Η 79χρονη γυναίκα εντοπίστηκε την Τρίτη στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τον καθ’ ομολογία δράστη, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, από τον άλλο της γιό, ηλικίας 53 ετών, με βαθύ τραύμα στο λαιμό, πιθανότατα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η  σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά την βίαιη ανθρωποκτονία.

Αναλυτικότερα, οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Νεάπολης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιός της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά