Logo

Δολοφονία στο Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο σύντροφος της Νικολέτας [βίντεο]



 
 

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας βρίσκεταιο στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο 21χρονος Σάνι, με καταγωγή από το Πακιστάν,  συνελήφθη τα ξημερώματα  του Σαββάτου.

Ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη στα  Σκόπια  Όπως λέγεται ο Σάνι  προσπάθησε να διαφύγει μαζί με γκρουπ μεταναστών ωστόσο εντοπίστηκεκαι  από τις τοπικές αρχές.

Στην ΕΛΑΣ παραδόθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και αναμένεται να οδηγηθεί στις εισαγγελικές αρχές.

Ανάρτηση στο Twitter για τη σύλληψη του νεαρού Πακιστανού έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,. Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο 21χρονος είχε "εξαφανιστεί" από το βράδυ της Δευτέρας και αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές.

Ο σύντροφος της Νικολέτας από την πρώτη στιγμή είχε θεωρηθεί βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και εκτιμάτα ότι έκοψε το νήμα της ζωής της 17χρονης όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και όπως υποστήριξε και η μητέρα της κοπέλας, εκείνος δεν το δεχόταν με τίποτα.

Οι υποψίες σε βάρος του νεαρού Πακιστανού ενισχύθηκαν όταν από την πρώτη  ανάσυρση δεδομένων από το κινητό της 17χρονης βρέθηκαν δεκάδες απειλητικά μηνύματα του συντρόφου της.

Πληροφορίες που υπήρχαν από την Παρασκευή έλεγαν ότι ο 21χρονος σκοπεύει να παραδοθεί και ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με γνωστό δικηγόρο μέσω κοντινών του ανθρώπων για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις του.

Ωστόσο, τελικά, ο νεαρός αποφάσισε να διαφύγει στο εξωτερικό  αλλά εντοπίστηκε στη Βόρεια Μακεδονία και παραδόθηκε στις ελληνικές διωκτικές αρχές. .

 Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός είναι φοβισμένος, αλλά φέρεται να μην έχει παραδεχτεί ή ομολογήσει σε δικούς του ανθρώπους  ότι διέπραξε το έγκλημα.

Μαρτυρικός θάνατος για την Νικολέτα - Επτά λεπτά πάλευε για τη ζωή της 

Η 17χρονη Νικολέτα είχε ένα τραυματικό παρελθόν καθώς, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Σίμος Καρολίδης, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά - η ίδια και ο μικρότερος αδελφός της - όταν ήταν 11 ετών από δύο άνδρες ο ένας εκ των οποίων ήταν σύντροφος της μητέρας της. Οι δύο άνδρες. καταδικάστηκαν για τις πράξεις πόυ τέλεσαν την περίοδο 2016-2017 στο Μακροχώρι Ημαθίας, όπου ζούσε η οικογένεια της Νικολέτας. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νικολέτα μαζί με την αδελφή και τη μητέρα της ζούσαν στο Περιστέρι και η 17χρονη σύναψε σχέση με τον 21χρονο Σάνι. 

Την περασμένη Δευτέρα η Νικολέτα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας. Ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης  φαίνεται να της έφραξε τη μύτη και το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε και κάποιο πανί ή μαξιλάρι.

Το θύμα έφερε  σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Τα ευρήματα αυτά καταδεικνύουν  ότι πάλεψε για τη ζωή της 7 λεπτά μέχρι να επέλθιει ο θάνατος. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης. Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις. Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας. Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά