Logo

Άγριο έγκλημα στη Σάμο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ 75χρονο



 
 

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει τη Σάμο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες που πυροβόλησαν οδηγό βυτίου, ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Η περιγραφή της δολοφονίας από τον πρόεδρο της κοινότητας Παλαιοκάστρου Σάμου είναι ανατριχιαστική,

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ξαγοράρης  ο οδηγός βυτίου στο επάγγελμα πυροβολήθηκε «ενώ ήταν εν κινήσει. Πυροβολήθηκε δυο τρεις φορές στο κεφάλι και στο στήθος».

«Την πρώτη του τη ρίξανε όταν οδηγούσε. Φαίνεται ότι δεν την «έφαγε» καλά, από το παρμπρίζ προστατεύτηκε και πήγε να κατέβει. Κι εκεί που κατέβηκε, τον άρπαξαν αυτοί, τον έβαλαν πίσω από το φορτηγό και του έριξαν άλλες δύο» τόνισε  ο κ. Ξαγοράρης.

Οι διωκτικές αρχές  προσήγαγαν τρία άτομα τα οποία είχαν καταγγείλει τον 75χρονο ότι άδειαζε λύματα σε οικόπεδα ιδιοκτησίας τους.

Η κόρη του θύματος ανέφερε ότι  «αυτός που το έκανε τι είχε στο μυαλό του, δεν ξέρουμε. Περιμένουμε να εμφανιστεί, να μας πούνε… δεν ξέρουμε κι εμείς. Τους προσαχθέντες δεν τους γνωρίζουμε».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον άτυχο άνδρα εντόπισε στο σημείο της δολοφονίας ο γιος του, στην περιθοχή της Αλυκής Ψιλής Άμμου.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά