Logo

Πετράλωνα: Τον δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου - Ήταν ο δράστης πυροβολισμών στην πλατεία Βάθης [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε άνδρα στη συμβολή των οδών Αλκμήνης και Αγαθοδαίμονος στα Κάτω Πετράλωνα. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν 14 κάλυκες.

Οι σφαίρες βρήκαν το θύμα, που προσπάθησε να διαφύγει προς τη λεωφόρο Τσαλδάρη, στο πρόσωπο και τον θώρακα χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις,. Το  θύμα, δεν έφερε πάνω του χαρτιά που να πιστοποιούν το ποιος είναι, παρά μόνο το ποσό των 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής

Το θύμα της επίθεσης 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θυμα της σημερινής μαφιόζικης επίθεσης στα Πετράλωνα είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Πλατεία Βάθης την Παρασκευή 2/9. Δηλαδή, δύο ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε πυροβολήσει δύο Κούρδους στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άνδρας που έπεσε νεκρός στα Πετράλωνα ήταν σεσημασμένος και είχε συλληφθεί δύο φορές για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε και διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Αστυνομίας με πολλά ονόματα και διαφορετικές υπηκοότητας.

Μια από τις υπηκοότητες που έχει καταγραφεί είναι και η τουρκική.. Οι ηλικίες που έχει δηλώσει είναι από 20 έως 30 ετών.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά