Logo

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 46χρονου εργολάβου - Συνελήφθησαν πατέρας και γιος



 
 

Ένας 53χρονος ξενοδόχος και ο 20χρονος γιός του κατηγορούνται για τη δολοφονία του 46χρονου Αλβανού εργολάβου οικοδομών που είχε εξαφανιστεί από τις βραδινές ώρες της 28ης Αυγούστου 2022.

Οι οικείοι του θύματος δήλωσαν την εξαφάνιση του εργολάβου στις 30 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου και την επομένη το όχημά του εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε η εμπλοκή του ξενοδόχου και του γιού του οι οποίοι σήμερα, προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι ομολόγησαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο του εγκλήματος, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει - αποκρύψει τη σορό του 46χρονου.

Όπως προέκυψε, στις 28 Αυγούστου το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες, οι οποίοι, εξαιτίας οικονομικών διαφορών μεταξύ τους, διαπληκτίστηκαν και τον χτύπησαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια, προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σορό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το πτώμα του 46χρονου βρέθηκε, περισυνελλέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά