Logo

Πατήσια: Παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ και συνταξιούχος εκπαιδευτικός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικες



 
 

Ένας 62χρονος παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ,συνελήφθη για αδικήματα σχετικά με παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Σε βάρος του η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. σχημάτισε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Η σύλληψή του όμως έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Τον κατήγγειλε μία 22χρονη στην Καλαμάτα

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα  θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του .

Στην καταγγελία της η 22χρονη υποστηρίζει ότι η  αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα, ο άγνωστος – μέχρι εκείνη την ώρα – αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δύο ανήλικων αδερφών της 22χρονης, χωρίς η μία να γνωρίζει για την άλλη.

Μάλιστα, ο συλληφθείς φέρεται ότι με την μια αδερφή είχε επαφές και αφού  παντρεύτηκε.

Ακόμη μία ανήλικη θύμα του  62χρονου 

Ο συλληφθείς, που πραδέχθηκε τις πράξεις του, είναι  συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, ενώ ήταν και φίλος του πατέρα των δύο κοριτσιών. Πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο πατέρας των κοριτσιών, λόγω της φιλίας που τους συνέδεε.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 62χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν:

– Φορητό σκληρό δίσκο με τουλάχιστον 157 βίντεο ερωτικού περιεχόμενου του δράστη, κάποια από αυτά και με τις ανωτέρω ανήλικες.

– 203 CD.

– 7 φορητούς σκληρούς δίσκους.

– 2 κάμερες.

– 5 κινητά τηλέφωνα.

– 3 USB και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-9-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά