Logo

Άγρια δολοφονία στη Λάρισα: Ο άφαντος ύποπτος, το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι της 35χρονης και η απόπειρα διαφυγής εκτός Ελλάδας [φωτο]



 
 

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του συντρόφου της 35χρονης Λαρισαίας, που αναζητείται ως βασικός ύποπτος  της άγριας δολοφονίας της.

Ο Πακιστανός παραμένει άφαντος ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Λάρισα και το πανελλήνιο.

Το χρονικό της αποκάλυψης του άγριου φονικού 

Από την πολυκατοικία της οδού Παπαναστασίου, σε υπόγειο διαμέρισμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της 35χρονης αναδυόταν μία έντονη δυσοσμία.

Αυτή η οσμή, που όπως αποδείχθηκε ήταν η οσμή του θανάτου, έκανε για πρώτη φορά τους κατοίκους της περιοχής να ενδιαφερθούν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στην πολυκατοικία, αποφάσισε να διερευνήσει από που προερχόταν  η δυσοσμία, η οποία την οδήγησε στο υπόγειο του κτηρίου. 

Εκεί αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα που οδήγησε στην αποκάλυψη του εγκλήματος. Θύμα ήταν η 35χρονη Λαρισαία που μπαινόβγαινε στο διαμέρισμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας με τον σύντροφο της, την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο και οι δύο δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. 

 Ένα μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής της 35χρονης, ενώ ο σύντροφός της, με καταγωγή από το Πακιστάν, είχε "εξαφανιστεί", γεγονός που τον έκανε τον υπ' αριθμόν ένα ύποπτο για τη διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος. 

Το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου η αστυνομία δέχεται κλήση από τη γυναίκα που πρώτη μπήκε στο διαμέρισμα, και μετέβη στο σημείο. Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν, κατέβηκαν τα σκαλιά που οδηγούσαν στο υπόγειο και αμέσως η δυσοσμία, που ακόμα επικρατεί στο σημείο, κυρίευσε την όσφρηση τους.

Ήταν η μυρωδιά  από το άψυχο σώμα της γυναίκας που βρήκαν οι αστυνομικοί στο μικρό υπόγειο διαμέρισμα. Η σορός ήταν τυλιγμένη  με ένα πάπλωμα και ήταν ήδη σε αποσύνθεση.

Νεκρή πριν μία εβδομάδα από χτύπημα στο κεφάλι με "θλων αμβλύ όργανο" 

Η αρχική εκτίμηση ήταν πως πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια. Ωστόσο κατά την αυτοψία κατά την οποία ήταν παρών ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραββαρίτης, διαπιστώθηκε  οτι το υπόγειο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου ήταν σκηνή εγκλήματος. 

'Όπως δήλωσε ο κ. Κραββαρίτης, η  γυναίκα έφερε “συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από θλών αμβλύ όργανο”,  ενώ το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το θάνατο της γυναίκας ήταν η μια εβδομάδα.

Μετά την ιατροδικαστική εκτίμηση του κ. . Κραββαρίτη οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στη σύλληψη του δολοφόνου της 35χρονης με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ως ύποπτο τον σύντροφό της, ο οποίος  και παραμένει άφαντος μέχρι αυτή την ώρα.

Η απόπειρα διαφυγής στο εξωτερικό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατά το χρονικό διάστημα που η 35χρονη κείτονταν νεκρή στο υπόγειο διαμέρισμα, τυλιγμένη στο πάπλωνα, ο 27χρονος Πακιστανός σύντροφός της  επιχείρησε, μαζί με άλλους ομοεθνείς του να περάσει τα σύνορα και να μεταβεί στη Βόρεια Μακεδονία. Ωστόσο, στην Ειδομένη οι αρχές τον σταμάτησαν καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του νεαρού είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. 

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στην Αθήνα για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την απολογία του ειχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα οι αρχές δεν επέτρεψαν στον νεαρό άνδρα να μεταβεί στα Σκόπια. Έτσι, ο 27χρονος Πακιστανός διαπίστωσε ότι οι νόμιμοι οδοί διαφυγής ήταν κλειστοί για αυτόν...

Συχνοί οι καβγάδες του ζευγαριού

Ένας σύντροφος με τον οποίο η γυναίκα, όπως ανέφεραν στο larissanet.gr άνθρωποι που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, δεν είχε την πλέον «αρμονική» σχέση.

Όπως μεταδίδει το larissanet.gr το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά ενώ και στην αστυνομία είχαν φτάσει πληροφορίες στο παρελθόν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Η γυναίκα ήταν πάντα μαζί με τον άντρα στις διάφορες δουλειές τους. Το μέρος που ζούσαν ήταν το μικρό διαμέρισμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Εκεί που η γυναίκα όπως όλα δείχνουν άφησε την τελευταία της πνοή. Σε ένα μικρό, ακατάστατο και ανήλιο δωμάτιο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά