Logo

Ηλεία: Η Αστυνομία στα ίχνη του δράστη της άγριας δολοφονίας του 68χρονου [βίντεο]



 
 

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια της αστυνομίας για τα κίνητρα της δολοφονίας του 68χρονου συνταξιούχου, με τις Αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο της διάρρηξης και να μιλούν για πρόσωπο από το στενό του περιβάλλον.

Ένα πυκνό πέπλο ερωτημάτων έχει απλωθεί πάνω από την υπόθεση δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία στην Εφύρα Ηλείας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με 40 τραύματα στο κεφάλι, τη στιγμή που οι αρχές συνεχίζουν το «κυνηγητό» για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τον αδερφό του, το βράδυ της Δευτέρας. Η κατοικία του βρισκόταν κοντά στο επαγγελματικό του γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, με το θάνατό του να προέρχεται από μακρύ ξύλο, ενδεχομένως καδρόνι ή τάβλα, όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροψία-νεκροτομή. Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι το αντικείμενο του φόνου δεν έχει εντοπισθεί μέχρι στιγμής, καθώς ο δράστης πιθανότατα το έκρυψε με προσοχή ή το πέταξε σε κάποιο άγνωστο σημείο στη γύρω περιοχή όπου υπάρχει πυκνή βλάστηση, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολος ο εντοπισμός του.

Οι Αρχές εξετάζουν επίσης τα κίνητρα της δολοφονίας του 68χρονου, έχοντας οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο δράστης προέρχεται αφενός από το κοντινό του περιβάλλον, αφού όσοι τον γνώριζαν αναφέρουν ότι δεν είχε γνωστές αντιπαλότητες με κανέναν, και αφετέρου δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης της κατοικίας του ούτε και απουσιάζουν αντικείμενα αξίας, που σημαίνει ότι δεν τελέσθηκε τυχαία η δολοφονία, αλλά ήταν στοχευμένη. Μάλιστα, η είσοδος του ατόμου στο σπίτι λογικά επήλθε έπειτα από άδεια ή πρόσκληση του θύματος, γεγονός που μαρτυρά ότι πρόκειται για οικείο πρόσωπο.

Αστυνομική πηγή δήλωσε ότι «99,9%, δικός του άνθρωπος τον έφαγε», μετέδωσε το patrisnews.

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 68χρονου συνταξιούχου σοκάρουν και κάνουν πολύ πιθανό το σενάριο περί προσχεδιασμένου εγκλήματος και όχι πράξης που τελέσθηκε εν βρασμώ ψυχής, ενώ ο χώρος του εγκλήματος φαίνεται να έχει δεχθεί «παρέμβαση» προκειμένου ο δράστης να κρύψει τα ίχνη του.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση.

Τα αδέρφια του 68χρονου και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του έχουν ήδη καταθέσει στο Α.Τ Αμαλιάδας, ενώ στο τμήμα βρέθηκαν επίσης μέλη της τοπικής κοινότητας, μεταξύ των οποίων και το άτομο που μίλησε τελευταίο με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο μέσω τηλεφώνου, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο θάνατος του 68χρονου επήλθε λίγη ώρα πριν ο αδελφός του καλέσει την αστυνομία.

Η κηδεία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου θα γίνει, σήμερα, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Εφύρα, παρουσία συγγενών, οικείων και φίλων από την τοπική κοινότητα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-9-2022 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταία Αστυνομικά