Logo

Κολωνός: Νέες συλλήψεις για παιδική πορνογραφία - Ο «τιμοκατάλογος» για γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης 
 

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού σηματοδοτεί η νέα κατάθεση της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης. 

Η ανήλικη εκτός από τους βιαστές της, φέρεται να αναγνώρισε και άνδρες που είχαν πληρώσει για να λάβουν φωτογραφίες της με ακατάλληλο περιερχόμενο, αλλά και άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε, αλλά έφυγαν όταν διαπίστωσαν την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους 212 χρήστες της εφαρμογής γνωριμιών που ζητούσαν ραντεβού φρίκης σε αυτοκίνητα, οίκους ανοχής, ξενοδοχεία και airbnb με την 12χρονη, υπήρχαν και αρρωστημένα μυαλά που έδιναν χρήματα για να λάβουν στο κινητό τους γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

Όπως υποστήριξε η ανήλικη, ο   Ηλίας Μίχος φέρεται να ζητούσε από το παιδί… ειδικές πόζες και λήψεις. έχοντας φτιάξει «τιμοκατάλογο». για αυτές τις υπηρεσίες  

Νομικοί κύκλοι τγονίζουν πως στην ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου περιλαμβάνεται και το αδίκημα της ποιδικής πορνογραφίας κατηγορία που αναμένεται να επεκταθεί και σε βάρος όσων προσώπων αγόρασαν βίντεο και φωτογραφίες της 12χρονης. Τα πρόσωπα αυτά  μέσα στο προσεχές διάστημα θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο σε βάρος των εμπλεκόμενων στη  διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού να εκδοθουν από την ανακρίτρια εντάλματα σύλληψης. 

Σύμφωνα με το δελτιό  ειδήσεων του STAR,  ο 53χρονος χρέωνε 20 με 25 ευρώ τη φωτογραφία και 50 με 70 ευρώ το βίντεο και ζητούσε την κατάθεση σε IBAN.

Ερώτηση: Είχες δώσει στον Ηλία Μίχο κάποιο IBAN και το έδινε στους ενδιαφερόμενους;

12χρονη: Ναι

Ερώτηση: Πλήρωναν για φωτογραφίες; Υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που έχουν βάλει χρήματα επειδή τους είχατε στείλει φωτογραφίες ή βίντεο;

12χρονη: Ναι

Ερώτηση: Και δεν τους έχεις δει ποτέ από κοντά;

12χρονη: Ναι

Κολωνός: Τα νέα στοιχεία για τον «Μιχάλη»

;Όπως μετέδωσε  το STAR, άνδρας που ζητούσε ερωτικό ραντεβού με τη 12χρονη επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την ύπαρξη του περιβόητου «Μιχάλη», ο οποίος φερόταν να λειτουργεί σαν συνεργός του Ηλία Μίχου. 

Σημειώνεται ότι στον «Μιχάλη» είχε αναφερθεί το παιδί στις πρώτες καταθέσεις του. Είχε δώσει τα στοιχεία του στους παιδοψυχολόγους, λέγοντας πως είναι ένας άνδρας 25 ετών από τη Γλυφάδα και πως δεν τον είχε δει ποτέ από κοντά, αλλά ο ίδιος της προωθούσε τηλέφωνα ανδρών μέσω Ιnstagram. Την ύπαρξη του επιβεβαιώνει και ένας άνδρας με το αρχικό «Π».

Ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε μηνύματα «φωτιά» στο Viber που φέρεται να αντάλλαξε τον Αύγουστο του 2022, ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τον Ηλία Μίχο.

Π: Γειά σου ….., μου δώσε το τηλέφωνό σου ο Μιχάλης ήθελα να σε ρωτήσω πληροφορίες για μία συνάντηση
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη): Ωραία πες μου

Π: Ήθελα να σε ρωτήσω λεπτομέρειες βασικά
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη):  Πες μου βρε…Θες να βρεθούμε αύριο;
Π:  Είμαι διακοπές αυτή την εβδομάδα αλλά προετοιμάζω το έδαφος για το επόμενο ΣΚ που θα γυρίσω.

O άνδρας αυτός με το αρχικό «Π» φέρεται να είχε δώσει προκαταβολικά τα χρήματα τόσο για το ερωτικό ραντεβού όσο και για ακατάλληλες φωτογραφίες της ανήλικης. Μάλιστα ο χρήστης φέρεται να εκνευρίστηκε  γιατί ο Μίχος του ζητούσε συνέχεια χρήματα και προειδοποίησε ότι θα παραπονεθεί στον «Μιχάλη» που μεσολάβησε για την επαφή.

HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη):  Άμα θες … 50 ευρώ
Π: Προβλέπω να κράζω αυτούς που σε σύστησαν. Και να μην σε γνωρίζω σε κανέναν προφανώς
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη): Τι λες ρε; Θα στείλεις 50 ευρώ; τελευταία ευκαιρία
Π: Είδες για να είμαι καλός και να σου στέλνω 3 φορές που ήταν ανάγκη…βγήκα και κακός τώρα
HΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ (Υποδυόμενος τη 12χρονη): Τώρα είναι μεγαλύτερη ανάγκη σε παρακαλώ.

Όλα τα μηνύματα, όλες οι συνομιλίες, κινητά και εμβάσματα είναι στο μικροσκόπιο. Πάντως, οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο Μιχάλης να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο και πίσω από το προφίλ να κρύβεται κάποιος από τους κατηγορουμένους της υπόθεσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-11-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά