Logo

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου παιδόφιλου που παρίστανε τον αστυνομικό [φωτο]



 
 

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, τα στοιχεία και φωτογραφίες του 35χρονου Ελληνογερμανού που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη κια εμφανιζόταν ως αστυνομικός που δήθεν ερευνούσε υπόθεση παιδοβιαστών και αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν ο ίδιος παιδόφιλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,πρόκειται για τον (επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε μετα την απολογία του πρφυλακιστέος και αντιμετωπίζεις τις κατηγορίες της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση.

Ο 35χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος των διωκτικών αρχών της Γερμανίας, όπου καταζητείται για διαδικτυακές απάτες και στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά