Logo

Κιβωτός του Κόσμου: "Ντου" της Οικονομικής αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας



 
 

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται  στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς η  Οικονομική Αστυνομία παραγματοποίησε έφο0δο  στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live news, σε εξέλιξη βρίσκεται έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Η Οικονομική Αστυνομία στο πλαίσια της έρεενάς της θα επισκεφτεί τρία σπίτια στα οποία ενδέχεται να βρεθούν πειστήρια για τις οικονομικές συναλλαγές τόσο της οργάνωσης όσο και των ηγετών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Δευτέρα  από τις 13:00 \μετά  το μεσημέρι έως γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στο σπίτι όπου έμεναν ο Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, πάνω από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ανεξάρτητη Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος προχώρησε σήμερα Δευτέρα στη δέσμευση των  προσωπικών  τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και των γονέων του ιερέα 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για τη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούν σε τράπεζες τα ανωτέρω πρόσωπα, ακόμα και των λογαριασμών του πατέρα του ιερέα, παρότι έχει αποβιώσει, προκειμένου αφενός να περάσουν από... κόσκινο τις τραπεζικές κινήσεις των τελευταίων ετών και αφετέρου για να μην υπάρξουν μεταφορές κεφαλαίων όσο διαρκούν οι έρευνες των Αρχών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά