Logo

Κιβωτός του Κόσμου: Στο μικροσκόπιο μεγάλο χρηματικό ποσό από τη δομή του Κολωνού



 
 

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αποκάλυψε η χθεσινή έφοδος της οικονομικής αστυνομίας σε ακίνητα της οργάνωσης σε Κολωνό και Ραφήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει η προέλευση των συγκεκριμένων κεφαλαίων, καθώς η αστυνομία κινητοποιήθηκε έπειτα από ενημέρωση από τράπεζα ότι η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου πριν από περίπου μία εβδομάδα επισκέφθηκε θυρίδα, κάνοντας κάποιες κινήσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από 4 τραπεζικοί λογαριασμοί: του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας – κοινοί ή προσωπικοί, σε μόνο δύο τράπεζες ενώ αναμένονται οι απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης αναφέρουν ότι στους προσωπικούς λογαριασμούς του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου και της συζύγου του έχουν εντοπιστεί 300.000 ευρώ και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους. 

Σημειώνεται πως ήδη, έπειτα από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, των γονιών του, αλλά και της πρεσβυτέρας καθώς και οι θυρίδες, που εντοπίστηκαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2022 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταία Αστυνομικά