Logo

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αχαΐα, Αγρίνιο και Σέρρες - Δεκαεπτά συλλήψεις



 
 

Με στόχο  την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, καθώς και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου σε περιοχές της Αχαΐας, του Αγρινίου και των Σερρών.

Στις επιχειρήσεις, οι οποίες οδήγησαν σε 17 συνολικά συλλήψεις, συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Πατρών, Αγρινίου και Σερρών, των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αγρινίου, των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιαλείας και Ηράκλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διμοιρίες υποστήριξης καθώς και ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ

Συγκεκριμένα, σε  27 σπίτια στην περιοχή της Αχαΐας διενεργήθηκαν έλεγχοι από τις αστυνομικές αρχές, ενώ 24 άτομα προσήχθησαν. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε 13 συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις και για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, μη έκδοσης Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας καθώς και την νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν και 3,5 γραμμάρια κάνναβης.

Στο Αγρίνιο, 7 άτομα προσήχθησαν και ένα συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 25 οχήματα και βεβαιώθηκε μία παράβαση Κ.Ο.Κ.. 

Στις Σέρρες, συνελήφθησαν 3 άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 οχήματα. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά