Logo

Μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη - Δύο νεκροί και μία τραυματίας [βίντεο+φωτο]



 
 

Σκηνή από αστυνομική περιπέτεια θυμίζουν τα πλάνα από κάμερα κινητού τηλεφώνου, η οποία «αιχμαλώτισε» τη στιγμή, ακριβώς, όπου ο δράστης του αιματοβαμμένου περιστατικού στη Νέα Σμύρνη, εισέβαλε σε γνωστή καφετέρια της πλατείας και πυροβόλησε εν ψυχρώ τα θύματά του.

Μάλιστα με βάση το συγκεκριμένο βίντεο γίνεται, αν μη τι άλλο, ολοφάνερο πως πρόκειται για ξεκάθαρισμα λογαριασμών, καθώς ο δράστης, φορώντας κουκούλα και ιατρική μάσκα, εισέρχεται στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας και πηγαίνει σε συγκεκριμένο τραπέζι, όπου και ανοίγει πυρ.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο ένοπλος, ο οποίος παραμόνευε κρυμμένος σε θάμνο, εισέβαλε στην καφετέρια και εκτέλεσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών και τραυμάτισε έναν ακόμη, ενώ από τα πυρά του τραυματίστηκε στην πλάτη και μία γυναίκα, η οποία έτυχε να κάθεται πίσω από τους δύο άνδρες -μάλλον αλβανικής καταγωγής- πιθανότατα από «αδέσποτη» σφαίρα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ εξαπέλυσαν και ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του στυγνού εκτελεστή.

Σύμφωνα δε με νεότερες πληροφορίες, στα τραύματά του υπέκυψε και ο δεύτερος άνδρας, ηλικίας 44 ετών, που δέχθηκε τα πυρά του δράστη, καθώς η σφαίρα τον είχε βρει στο στήθος. Οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και γνωστοί στις Αρχές, πιθανότατα από υποθέσεις ναρκωτικών.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2022 από directNEWS.gr πηγή: newsbreak.gr


Τελευταία Αστυνομικά