Logo

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τσαντάκια που σκότωσε την 83χρονη γυναίκα στην Ηλιούπολη [φωτο]



 
 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 36χρονου αλβανικής καταγωγής τσαντάκια, ο οποίος έκανε επιθέσεις σε γυναίκες και τραυμάτισε θανάσιμα μια 83χρονη.

Ο 36χρονος δρούσε σε Ηλιούπολη και Δάφνη και δεν δίσταζε να επιτίθεται με βιαιότητα στα θύματα του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον συλληφθέντα: (επ) MUSAJ (ον) ALVIN του PETRIT και της XATIXHE, γεννηθέντα την 1-6-1986 στην Αλβανία

Υπενθυμίζεται, ότι το πρώτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου. Ο άντρας ο οποίος βρισκόταν πάνω σε μοτοσικλέτα που είχε κλέψει άρπαξε την τσάντα μιας ηλικιωμένης η οποία περπατούσε.

Μάλιστα, ο τρόπος του ήταν τόσο βίαιος που από το τράβηγμα η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι. Η ηλικιωμένη χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου κατέληξε δύο μέρες αργότερα!

Στο δεύτερο περιστατικό το οποίο έγινε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου, ο δράστης πάλι πάνω σε μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει τα ξημερώματα της ίδιας μέρας άρπαξε την τσάντας μια ακόμα ηλικιωμένης που κινούνταν πεζή. Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα τραυματίστηκε καθώς προκλήθηκε κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά