Logo

Συνελήφθησαν έξι ανήλικοι για το βιασμό 15χρονου



 
 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνέλαβαν την Τετάρτη 21/12/2022 έξι ανήλικα αγόρια που βίαζαν έναν 15χρονο συμμαθητή τους, κατέγραφαν σε βίντεο την πράξη τους και στη συνέχεια το διακινούσαν στο διαδίκτυο.

Οι έξι συλληφθέντες είναι ηλικίας 15 και 16 ετών οι οποίοι οι πέντε είναι Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Οι δράστες βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα, σε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτήριο στη γειτονιά όπου διαμένουν, κοντά στα σπίτια τους στο Ίλιον, ενώ στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν είπαν «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά