Logo

Βόλος: Συνελήφθη για επίθεση εναντίον της συζύγου, του γιου της και αστυνομικών



 
 

Για ενδοοικογενειακή βία και βία κατά αστυνομικών συνελήφθη χθες (23-12-2-2022) τα ξημερώματα ένας 44χρονος άνδρας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην οικία, όπου ο 44χρονος διαμένει με την 46χρονη σύζυγό του και τα παιδιά της από προηγούμενο γάμο.

Ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης άρχισε να διαπληκτίζεται με τη γυναίκα του και στη συνέχεια με τον 24χρονο γιο της, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο και εκτόξευσε απειλές για τη ζωή του.

Σε εκείνο το σημείο, η 44χρονη κάλεσε την Αστυνομία, με την έλευση της οποίας ο 44χρονος εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο. Άρχισε να βρίζει τους τρεις αστυνομικούς που έσπευσαν στο συμβάν, ενώ αντιστεκόμενος για να μη συλληφθεί, χτύπησε δύο από αυτούς, στο πρόσωπο και στο πόδι.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr,  χθες το μεσημέρι, ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με πέντε καταγγελίες σε βάρος του, αυτές της συζύγου του, του 24χρονου γιου της και των τριών αστυνομικών.

Οι κατηγορίες είναι για απειλή σε βάρος της συζύγου, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Η σύζυγος ζήτησε ωστόσο αναβολή της εκδίκασης, προκειμένου να προχωρήσουν σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης, όσον αφορά στις ενδοοικογενειακές διώξεις, καθότι προέκυψε πως ο 44χρονος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. 

Όσον αφορά στις μηνύσεις των αστυνομικών, ορίστηκε ρητή δικάσιμος για τις 4 Ιανουαρίου. Ως όρος, για να αφεθεί ελεύθερος, τέθηκε να αποχωρήσει από το σπίτι και να μην πλησιάσει τη σύζυγό του και το γιο της.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-12-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά