Logo

Καλαμάτα: Εκπαιδευτικός συνελήφθη για αποπλάνηση της 12χρονης κόρης του [βίντεο]



 
 

Η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας χθες στην Καλαμάτα έφερε στο φως μια τραγική ιστορία που αφορά έναν 61χρονο που φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.

Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr,  η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονου, που μάλιστα είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό και από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.

;\Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας είχε βγει βόλτα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με την κόρη του και μία γυναίκα που δεν έχει συγγενική σχέση με τον πατέρα και το παιδί, παρατήρησε ότι οι αγκαλιές που έκανε ο πατέρας στο παιδί του, ήταν παραπάνω από πατρικές. Έτσι τον κατήγγειλε και ο άντρας συνελήφθη.

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα και ζει σε γειτονικό νομό, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνέβη κάτι τέτοιο από τον πατέρα σε βάρος του παιδιού τους.

0 61χρονος άντρας προσήλθε το πρωί στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. 

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας αναζητά οπτικό υλικό από δημόσιες κάμερες προκειμένου να διευκρινιστεί πόσο τελικά επιλήψιμη ήταν η αγκαλιά στην κόρη του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-12-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά