Logo

Βέροια: Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Συνελήφθη η μητέρα [βίντεο]



 
 

Ένα βρέφος, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η 29χρονη μητέρα, που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, σύμφωνα με τις πληροφορίες η ίδια υπέδειξε το σημείο όπου άφησε το βρέθηκε το μωρό.

Το χρονικό

Ειδικότερα, η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί. Οι δικοί της τη ρώτησαν που είναι το παιδί αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απαντήσεις, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια μετά από τις επίμονες προσπαθειες των αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας στις 2.30 τα ξημερώματα όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ασφυκτικό θάνατο μέσα το νερό. Το μωρό δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1) ζήτησε και πήρε η 29χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία και δε θέλησε να πει τίποτα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-1-2023 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ


Τελευταία Αστυνομικά