Logo

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν ληστείες σε μίνι μάρκετ σε Περαία και Πολίχνη - Συνελήφθη ανήλικος



 
 

Aστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν ληστείες σε καταστήματα της Περαίας και της Πολίχνης.

Αναλυτικότερα:

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατάφερε να συλλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα νεαρό, ο οποίος είχε εμπλακεί σε περίπτωση ληστείας και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος μαζί με άλλο άτομο, πρώτες πρωινές ώρες χθες (21-01-2023), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών – καφέ στην περιοχή της Περαίας και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στο σπίτι  του, στην περιοχή της Τούμπας, ενώ σημειώνεται ότι νωρίτερα, μαζί με τον συνεργό του, επιβαίνοντας στην προαναφερόμενη μοτοσυκλέτα, δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα αστυνομικών, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν ένα πιστόλι πλαστικό, ένα σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του συλληφθέντα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ο νεαρός θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Στο πλαίσιο ερευνών που διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου, έπειτα από περίπτωση ληστείας σε κατάστημα καφέ – μίνι μάρκετ, στην περιοχή της Πολίχνης, βραδινές ώρες της 20-01-2023, κατά την οποία, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία που διαμένει ο ανωτέρω και σε οικία συγγενικού του προσώπου, όπου εντοπίστηκε, στην περιοχή της Σταυρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, δύο ναρκωτικά δισκία και είδος ένδυσης που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της παραπάνω αξιόποινης πράξης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2023 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά