Logo

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου “Αμερικάνου”



 
 

Συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου Ελληνοαμερικανού στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ύδρας στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 38χρονος κρυβόταν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και συνελήφθη ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ακρογιάλι, κοντά στο χωριό Κιτριές, όπου είχε αφήσει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε την ημέρα της δολοφονίας του 47χρονου.

Το δωμάτιο στο οποίο συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Καλαμάτας, είχε ενοικιαστεί στο όνομα υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη επίσης, για υπόθαλψη εγκληματία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο δωμάτιο βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 38χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ μαζί με τον 22χρονο κατηγορούμενο – ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί , κατέβηκε από το όχημα και διαπληκτίστηκε με το θύμα που βρισκόταν στη μηχανή του. Αρχικά τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με 9αρί πιστόλι μια φορά στο πόδι. Ο 47χρονος αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, και λίγο αργότερα υπέκυψε λόγω του γεγονότος ότι είχε χάσει πολύ αίμα από το χτυπημένο του με σφαίρα πόδι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά