Logo

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός δύο 15χρονων από ομάδα ανηλίκων



 
 

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ παιδιών, σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Δυο αγόρια 15 ετών ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 6 – 7 ανηλίκους το βράδι της Παρασκευής 5 Μαΐου.

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία της Υπαπαντής περίπου στις 9:30 το βράδι σε πολυσύχναστο σημείο. Η ομάδα των δραστών σύμφωνα με πληροφορίες, ασκούσε εκφοβισμό στους δύο 15χρονους, ζητώντας τους να πάνε στο σημείο και να ζητήσουν συγγνώμη για κάποιο περιστατικό που είχε συμβεί στο σχολείο.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, όταν τα δύο θύματα της επίθεσης έφτασαν στην πλατεία, η ομάδα των ανηλίκων τους επιτέθηκε. Όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, τους ξυλοκόπησαν με βιαιότητα, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να μείνουν αιμόφυρτα στην μέση του δρόμου, με κίνδυνο ακόμη και να παρασυρθούν από αυτοκίνητα.

Τα δύο 15χρονα παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, με εκδορές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη τριών ανηλίκων, καθώς και των γονιών τους, για παραμέληση ανηλίκων. Δύο εκ των τριών συλληφθέντων, είχαν απασχολήσει τις αρχές και προ 15 ημερών, όταν ομάδα ατόμων είχε επιτεθεί στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σε 35χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησαν.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Έντονη είναι η ανησυχία στην Καλαμάτα, με τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν λάβει τα φαινόμενα βίας από ανηλίκους τον τελευταίο καιρό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2023 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταία Αστυνομικά