Logo

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Τον σκότωσαν επειδή τάιζε γατάκια» [βίντεο+φωτο]



 
 

Προσωπικές διαφορές με τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών που έχασε τη ζωή του έπειτα από καβγά το πρωί του Σαββάτου 13/5 στη Θεσσαλονίκη φέρονται να είχαν οι δύο άνδρες που του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί στη Νεάπολη. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν γείτονες, το θύμα και τα δύο αδέλφια που του επιτέθηκαν το πρωί, είχαν συχνά διενέξεις το τελευταίο διάστημα. Οι δύο άνδρες, αρμενικής καταγωγής, ηλικίας 40 και 42 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στο θύμα, έξω ακριβώς από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στην περιοχή. Οι δράστες διαμένουν σε διπλανή πολυκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η μαρτυρία ότι ο καβγάς ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με το thestival, τα δύο αδέλφια, όταν αντίκρισαν το θύμα, του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του. Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου σταμάτησε η μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως δήλωσε στο thestival.gr συγγενικό πρόσωπο του θύματος, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια είχαν βάλει τον 52χρονο στο στόχαστρο αφού όπως λέει, στο παρελθόν του είχαν χαράξει το αυτοκίνητο και προκάλεσαν φθορές στο γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κακοποιά στοιχεία». «Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος, επειδή έχει και φιλοζωικά αισθήματα, έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής και εξαγριώθηκαν αυτοί που του επιτέθηκαν, και για κάποιους άλλους λόγους. Υπήρξε και στο παρελθόν διένεξη για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών εδώ, είχανε μουτζουρώσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το “έτσι θέλω” μπορούν να επιβάλουν αυτά τα οποία έχουνε στο μυαλό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε, όπως είπε το περιστατικό, τόνισε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στα αδέλφια και στον 52χρονο και στη συνέχεια οι δράστες άρχισαν να τον βρίζουν. «Μετά από ένα λεπτό ο 52χρονος έπεσε στο τζάμι και όταν σηκώθηκε έπιασε το κεφάλι του αλλά εξωτερικά φαινόταν ότι δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό. Μάλιστα, μπήκε η μητέρα των δύο αδερφών για να τους τραβήξει και να σταματήσουν», είπε.

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-4-2023 από directNEWS.gr πηγή:enikos.gr


Τελευταία Αστυνομικά