Logo

Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 19χρονος που κατηγορείται ότι διακίνησε «ροζ» βίντεο της ανήλικης πρώην συντρόφου του



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 19χρονος ο οποίος καταγγέλθηκε από μία 17χρονη και τον πατέρα της ότι διακίνησε βίντεο με άκρως προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, και ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες σε χωριό του νομού Ηρακλείου.

Ο 19χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι  δεν διακίνησε ο ίδιος το υλικό.

Αμέσως μετά την απολογία του, ελήφθη η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, του επιβλήθηκαν όμως περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις αρχές Μαΐου η 17χρονη μαθήτρια αντιλήφθηκε ότι ένα βίντεο που είχε στείλει στον 19χρονο, με τον οποίο μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο διατηρούσαν σχέση, διακινούνταν σε γυμνάσιο και λύκειο χωριού του Ηρακλείου.

Ο 19χρονος, στον οποίο η ανήλικη έστειλε το βίντεο το διάστημα που είχαν σχέση, το προώθησε στον ανήλικο συγγενή του, όταν ο πρώτος με το κορίτσι χώρισαν.

Ο συγγενής του 19χρονου, που απέκτησε κι εκείνος το σχετικό οπτικό υλικό, φέρεται να το έδειχνε σε συμμαθητές του στο σχολείο και να το προώθησε και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είναι μαθητής λυκείου και ο συγγενής του μαθητής γυμνασίου, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι το βίντεο είδαν μαθητές και των δύο σχολείων.

Η 17χρονη μαζί με τον πατέρα της προχώρησαν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων την περασμένη Πέμπτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2023 από directNEWS.gr πηγή: creta24.gr


Τελευταία Αστυνομικά