Logo

Συνελήφθησαν για το θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου η μητέρα η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της



 
 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη δολοφονία της 22χρονης εγκύου Φαίης Μπακογιώργου, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί το Σεπτέμβριο του 2022, μέσα σε μια κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμα που φιλοξενούνταν, στην οδό Δροσοπούλου.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα, την αδελφή αλλά και τη σπιτονοικοκυρά της εγκύου μητέρας τριών παιδιών. Οι τρεις τους κρατούνται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η άτυχη κοπέλα, έγκυος τότε στο τέταρτο παιδί της, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Βούλα Δημητριάδου, η δικηγόρος του πατέρα, μίλησε για την υπόθεση στο Mega λέγοντας: «Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:

• 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,

• 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και

• 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2023 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταία Αστυνομικά