Logo

Μιχάλης Κατσουρής: Ερευνάται η εμπλοκή Έλληνα στην δολοφονία του – Κρατείται για παλαιότερα οπαδικά επεισόδια



 
 

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, του φιλάθλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός από μαχαιριά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης που εξαπέλυσαν Κροάτες χούλιγκαν, το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, κρατείται ένας Έλληνας για την συμμετοχή του στα επεισόδια που συνέβησαν στο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος, το 2017. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή στα οπαδικά επεισόδια.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας πήγε μόνος του στην ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν και εκείνος έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, την ημέρα των αιματηρών επεισοδίων. Ο οπαδός έδωσε ανωμοτί κατάθεση. Επειδή, εκκρεμούσε σε βάρος του η αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση, η ανακρίτρια διέταξε να κρατηθεί, ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα, ερευνάται και ενδεχόμενη συμμετοχή του στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή, ώστε να ληφθεί DNA από τον συγκεκριμένο Έλληνα οπαδό και να συγκριθεί με το «ορφανό» DNA, που εντοπίστηκε πάνω σε μαχαίρι, από το σημείο της συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο ίδιο μαχαίρι είχε βρεθεί και αίμα του Μιχάλη Κατσουρή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2023 από directNEWS.gr πηγή: enikos.gr


Τελευταία Αστυνομικά