Logo

Κεφαλλονιά: Συνελήφθησαν οι δύο νεαροί ληστές που μαχαίρωσαν 73χρονο μέσα στο σπίτι του [φωτο]



 
 

Συνελήφθησαν στην Κεφαλλονιά το απόγευμα της Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ο.Π.Κ.Ε, οι δύο ληστές αλβανικής καταγωγής ηλικίας 18 και 25 ετών, που μπήκαν στο σπίτι και μαχαίρωσαν 73χρονο για να τον ληστέψουν.

Όπως προέκυψε οι δύο δράστες που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, με τον ένας εξ αυτών τον 25χρονο, να μπαίνει στο σπίτι και τον 18χρονος να φυλάει “τσίλιες” Εκείνη την ώρα μπήκε στο σπίτι του και ο 73χρονος στον οποίο επιτέθηκε με μαχαίρι αιφνιδιαστικά ο 25χρονος Αλβανός δράστης, μαχαιρώνοντάς τον περίπου 10 φορές, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια μαζί με το συνεργό του, τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 73χρονος κατάφερε να βγει αιμόφυρτος στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλλονιάς.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους

Εν τω μεταξύ τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο δραστών. Πρόκειται για τον 25χρονο Klodian Saliaj και τον 18χρονο ομοεθνή του Jordan Bejaj. 

Ο 25χρονος Klodian Saliaj

Ο 18χρονος Jordan Bejaj

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά