Logo

Ξανά στη φυλακή ο Χρήστος Τσάκαλος



 
 

Και νέα σύλληψη το περασμένο Σάββατο για τον αναρχικό Χρήστο Τσάκαλο, που είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη συμμετοχή του στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι αρχές, που όταν πρόκειται για άτομα σαν τον Χρ. Τσάκαλο δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του, τον συνέλαβαν το περασμένο Σάββατο όταν πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να δηλώσει το παρόν ( όπως έκανε κάθε πέντε ημέρες το μήνα). Η εμφάνιση του έξι φορές το μήνα στο εν λόγω Τμήμα Ασφαλείας ήταν ένας από τους όρους που του είχαν επιβληθεί το 2019 προκειμένου να βγει από τη φυλακή όπου εξέτιε πολυετή κάθειρξη για την υπόθεση των Πυρήνων. .

Στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Εισαγγελία του Πειραιά είχε άρει τη διάταξη αποφυλάκισης του με περιοριστικούς όρους, με την αιτιολογία ότι ο Χρ.Τσάκαλος δε διέμενε στον Πειραιά, σε διεύθυνση που είχε δηλώσει ως μόνιμη κατοικία, αλλά στην Αθήνα στο σπίτι της συντρόφου του.

Έτσι, ο Χρήστος Τσάκαλος που πριν από λίγο καιρό είχε οδηγηθεί ξανά στη φυλακή μετά από καταδίκη του για πλημμελήματα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος στις πέντε Απριλίου, συνελήφθη πάλι μετά από 15 ημέρες ελευθερίας και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2024 από directNEWS.gr πηγή:.documentonews.gr


Τελευταία Αστυνομικά