Logo

Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που αγνοείτο μετά τις πλημμύρες στη Ν. Μηχανιώνα



 
 

pipera 19-9-2016Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που αγνοείτο από τις πλημμύρες της 6ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Μηχανιώνα. Η σορός της βρέθηκε από σκάφος του Λιμενικού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού, 30 ναυτικά μίλια από...

το Ποσείδι Χαλκιδικής, χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου αναγνωρίστηκε από οικείους της.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Α.Τ. Νέας Μηχανιώνας. Το βράδυ της προηγούμενης μέρας είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, αναφέροντας ότι είναι εγκλωβισμένη με το αυτοκίνητό της λόγω της βροχόπτωσης. Το όχημα βρέθηκε τελικά λίγες ώρες αργότερα εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό δρόμο της Νέας Μηχανιώνας, αλλά από την 53χρονη έλειπε κάθε ίχνος.

Σε σχετική ανακοίνωση του Omnibus Alert, αναφέρεται:

''Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά για τον αδόκητο θάνατό της. Η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί στις 07/09/16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της. Στις 13/09/16 ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 801-700-7707. Τελικά, η σωρός της εντοπίσθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στις 18/09/16 σε θελάσσια περιοχή του Ποσιδείου Χαλκιδικής''.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά