Logo

Εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας που καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη



 
 

xasish1 29-9-2016Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πυργου εξιχνίασαν μια σοβαρη υπόθεση που είναι σχετική με την  καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, βάζοντας τέλος στη δράση μιας πολυμελούς εγκληματικής ομάδας φτάνουν στην εξακρίβωση μιας πολυμελούς εγκληματικής ομάδας,,,

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση μιας μεγάλης φυτείας δένδρυλλίων κάνναβης αλλά και εντοπίζοντας τεράστια – για τα δεδομένα της περιοχής – ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, η οποία, φέρεται να ήταν έτοιμη προς διάθεση.

Όπως αναφέρει το patrisnews,οι έρευνες για την εν λόγω υπόθεση , βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί, της Τετάρτηε. Σύμφωνα με την επίσημη  ανακοίνωση της αστυνομίας μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής ομάδας.

Οι διωκτικές αρχές στυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έφτασαν στον εντοπισμό της μεγάλης χασισοφυτείας, ύστερα από συγκεκριμένες πληροφορίες που είχαν και μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν στην ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά