Logo

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή



 
 

epeisodiaΣε 13 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Σε βάρος των συλληφθέντων, που είναι ηλικίας 16 έως 25 ετών σχηματίστηκε δικογραφία - κατά περίπτωση - για...

«Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Έκρηξη», «παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες», «Σύσταση και συμμορία», «Διατάραξη κοινής ειρήνης», «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», «Νομοθεσία περί όπλων», «Νομοθεσία περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων». Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δύο άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ομάδα ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ηρακλή που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της «Αυτόνομη Θύρα 10» στην πλατεία Αριστοτέλους.

Κατά τη συμπλοκή ρίχτηκαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε 13 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες, πλην δύο ανηλίκων, που αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Δικαστήριο.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Άγριες συγκρούσεις οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης [βίντεο]


Τελευταία Αστυνομικά