Logo

Συλλήψεις για τα επεισόδια στα hot spots Σάμου και Χίου



 
 

chios hot spot 27-10-2016Αστυνομικοί του Α.Τ. Σάμου προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης στη σύλληψη τεσσάρων Σύρων, ηλικίας από 18 ετών έως 19 ετών και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία  για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της  διέγερσης κατά νόμων και της αντίστασης. Κατά την αστυνομία οι τέσσερις συλληφθέντες ξεσήκωσαν...

το απόγευμα της περασμένης Τρίτης πλήθος 500 περίπου προσφύγων και μεταναστών που βρισκόταν στο hot spot με αποτέλεσμα την πρόκληση επεισοδίων, ενώ ο ένας από αυτούς προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη αντιστεκόμενος στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επίσης την Τετάρτη οι αρχές της Χίου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος  τεσσάρων γυναικών από τη Συρία, ηλικίας από 25 ετών έως 31 ετών, οι οποίες κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Οι τέσσερις γυναίκες φέρονται ότι συμμετείχαν ενεργά σε επεισόδια που διαδραματίσθηκαν  το μεσημέρι της Τετάρτης στο hot spot στη Χίο, προκαλώντας φθορές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε οικίσκους της υπηρεσίας ασύλου. Κατά τη διάρκεια των παραπάνω περιστατικών, προκλήθηκαν εστίες φωτιάς σε διάφορα σημεία του hotspot, ενώ μία από τις κατηγορούμενες, η 31χρονη κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης  στη Σάμο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων προσφύγων (δύο άνδρών και δύο γυναικών από τη Συρία), ηλικίας από 18 ετών έως 32 ετών, επειδή κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ανήκαν σε άλλα πρόσωπα. Όπως προεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας εξ αυτών, ένας 32χρονος άνδρας, προμήθευσε τους άλλους τρεις συγκατηγορούμενούς του στην υπόθεση με τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά